Trustpilot

Bezorgen

Bezorgen & levertijden

Verzendkosten

Op de prijzen pagina vindt u alles over de verzendkosten.

Levertijden

Alle informatie betreffende levertijden vindt u op de prijzen pagina.

Spoed

Bij spoed raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice. In overleg kunnen wij er samen voor zorgen dat u de print op tijd in ontvangst kunt nemen.

Veilig verzonden

Alle pakketten met een standaard formaat versturen wij met PostNL. Grotere formaten worden met Packs verzonden omdat deze handmatig worden verwerkt, zodat uw pakket geen beschadigingen oploopt. Met de op maat gemaakte dozen is uw pakket optimaal beschermd. Meer informatie over de verzendkosten en levertijden vindt u terug op de prijzen pagina.

order status

Op de bestelstatus pagina kunt u de status van uw bestelling terugvinden. De status van uw bestelling kan meerdere malen per dag veranderen.

Zelf afhalen

Ja, dat kan. Uiteraard is het verstandig om van te voren even te bellen zodat wij de print voor u kunnen klaarleggen. Het bezoekadres vindt u terug op de contact pagina

Niet thuis?

Wanneer u niet thuis bent bij de eerste afleverpoging dan zal de koerier een bericht voor u achterlaten dat hij het de dag daarna wederom zal proberen. Mocht u bij de tweede levering wederom niet thuis zijn dan zal de koerier een bericht voor u achterlaten met het bericht dat uw pakket klaar ligt bij het dichtsbijzijnde postkantoor.