Trustpilot
Trustpilot

Productspecificaties

•   4 mm plexiglas
•   Foto geprint op echt fotopapier, opgekleefd op het acrylaat
•   1 mm kunststof backing
•   Aluminium frame, RVS afstandhouders of kunststof ophangstrip
•   Geschikt voor binnengebruik
•   75 jaar kleurechtheid garantie
•   Niet goed, geld terug garantie
•   Binnen 5 dagen verzonden

Altijd een scherpe afdruk

Een klein of groot formaat, u krijgt van ons de garantie dat uw print scherp zal zijn op elke kijkafstand. Bij het aanbieden van de beschikbare formaten houden wij rekening met het originele formaat van uw foto. U kunt bij Fotoopglasland enkel een scherpe afdruk bestellen.

Tip: indien u niet weet hoe groot uw foto maximaal afgedrukt kan worden, upload dan uw foto in het bestelproces en wij vertellen het u vrijblijvend.

Van klein tot groot

De maximale afmetingen waarop foto's geprint kunnen worden is afhankelijk van het bronbestand, het gewenste printformaat en de gemaakt uitsnede. Foto's op plexiglas kunnen worden geprint van 20 x 20 cm tot 300 x 125 cm. Wilt u een nog groter formaat neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tip: indien u niet weet hoe groot uw foto maximaal afgedrukt kan worden, upload dan uw foto in het bestelproces en wij vertellen het u vrijblijvend.

Ophangsystemen

Een foto op plexiglas monteren is eenvoudig en er is keuze uit diverse ophangsystemen. Bij grote formaten monteren wij standaard een aluminium frame om doorbuigen te voorkomen. Tevens kunt u kiezen voor een zwevend ophangsysteem, de ophangstrip. Met een ophangstrip ziet u het ophangsysteem niet vanaf de voorzijde. De print lijkt te zweven aan de muur. De RVS Afstandhouders geven een print een robuuste uitstraling en met de rail hangers bevestigd u een print eenvoudig aan een rails.

Aanleverspecificaties

Bestanden tot 200 Mb, met de bestandsextensies jpg, jpeg, gif, png en bmp kunnen online worden geupload tijdens het bestelproces. Bestanden worden automatisch gecontroleerd op het maximale formaat voor een scherpe afdruk. Op basis van de ratio van geuploade bestanden worden 'best passende' formaten bij uw foto getoond. U ontvangt altijd een scherpe afdruk, ongeacht de foto. Grotere bestanden en bestanden met andere bestandsextenties kunt u aanleveren via wetranfer.com

Levering en verzending

Geplaatste bestellingen worden binnen 5 dagen verzonden. Afwijkende formaten hebben een langere levertijd van 3 werkdagen. Voor de verzending van plexiglas foto's maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde kunstverpakkingen. De foto's op plexiglas worden ingepakt in een dikke laag noppenfolie, waarna ze worden verpakt in een stevige kartonnen doos met stootranden voor een veilige verzending. Wij houden u tijdens de levering op de hoogte van de status van uw verzending.